#93-94/100 – Collega’s, maar ook vader en zoon

Er is veel veranderd in de twintig jaar dat ik in Gent werk. Sinds Coca-Cola Enterprises deze vestiging overnam in 1998, kwam er veel meer schwung, meer betrokkenheid. In de jaren daarna werd alles beter gestructureerd, wat logisch is als je naar groei streeft. En tien jaar geleden kwam er nog een verandering: mijn zoon Stijn werd mijn collega.

Ludwig De Coninck
Maintenance Manager

Ik had van ‘iemand’ gehoord dat er een vacature was in het labo. Ik heb chemie gestudeerd, en hoorde dat de sfeer hier goed zat, dus solliciteerde ik. En ik had de job! Ondertussen ontplooide ik mijn IT-kwaliteiten en werk ik voornamelijk in het buitenland. Nu ben ik een van de mensen die voor verandering zorgt binnen Coca-Cola Enterprises.

Thuis praten we weleens over het werk, ja. Zeker nu. Door mijn nieuwe functie kom ik een beetje in mijn vaders vaarwater. Hij is verantwoordelijk voor het onderhoud van de productielijnen, terwijl ik het onderhoudssysteem in de Franse sites aan het vervangen ben. Dus dan wil hij daar natuurlijk wel meer over weten. En hij kan mij ook helpen met zijn kennis!

Stijn De Coninck
Core SME Production Execution

The post #93-94/100 – Collega’s, maar ook vader en zoon appeared first on Coca-Cola Belgium.

Bron: #93-94/100 – Collega’s, maar ook vader en zoon