Een beetje meer vrijheid met de Acer Aspire Switch 10

Vandaag onthult Acer de 2-in-1 Aspire Switch 10 notebook, waarmee gebruikers altijd en overal kunnen aanraken, typen en dingen bekijken. De revolutionaire Aspire Switch 10 heeft vier unieke modi, waardoor consumenten nog beter gebruik kunnen maken van hun mobiele metgezel. Met een notebook-, tablet-, display- en tentmodus past de 2-in-1 notebook zich aan op de manier waarop mensen hem willen gebruiken, in plaats van dat hij mensen dwingt om een eenzijdig gebruikspatroon aan te nemen. Het apparaat is voorzien van een magnetische Acer Snap Hinge™, waarmee eenvoudig geschakeld kan worden tussen modi en het toetsenbord snel in het dock geplaatst kan worden voor extra opslagmogelijkheden. De Aspire Switch 10 is de ideale metgezel die gebruikers helpt om meer verbonden te blijven, waar ze ook zijn.

Schakel tussen vier modi voor een naadloze ervaring in aanraken, typen en bekijken.

Van jongeren en studenten die een apparaat willen voor hun studie en om mee te spelen, tot zakelijke reizigers die behoefte hebben aan een multifunctioneel toestel waarmee ze werken en ook onderweg sociale contacten kunnen onderhouden; de Acer Aspire Switch 10 past overal goed bij dankzij de vier gebruiksmodi – notebook, tablet, display en tent.

Notebook modus – als volledig functionerende notebook PC met toetsenbord en touchpad op normaal formaat voor comfortabel typen en productief werken. Tablet modus – als een tablet voor surfen op internet, films kijken en alles bij de hand hebben. Display modus – gebruik het scherm om content te bekijken, zoals een presentatie tijdens vergaderingen of deel foto’s met vrienden. Tent modus – ideaal voor het kijken van films in kleine ruimtes, zoals in een vliegtuig tijdens het reizen of aan een koffietafeltje.

Stevig Acer Snap Hinge™ ontwerp

Met de Acer Snap Hinge™ kunnen gebruikers soepel schakelen tussen de vier modi. Dankzij de magnetische koppeling kan deze Acer zonder sluiting in een dock geplaatst worden. Dit werkt veel netter en soepeler dan alle andere docksluitingen die op dit moment verkrijgbaar zijn. De Acer Snap Hinge™ heeft twee haken om de tablet stevig aan het toetsenbord te koppelen, plus een 2-way connector waarmee de tablet gemakkelijk op zo’n manier geplaatst kan worden, dat er vanuit twee posities naar gekeken kan worden. De tablet kan eenvoudig aangesloten worden op of losgehaald worden van het scharnier. Dit kan door de magnetische kracht, die tot maar liefst 2,8 kg in gewicht kan tillen.

Elegant design en zalige productiviteit

De duurzame en dunne aluminium achterkant van de tablet is voorzien van een architectonisch patroon van penseelstreken. Dit is gemaakt met behulp van nano imprint lithografie (NIL) technologie en zorgt voor de juiste elegantie, duurzaamheid en profiel.

De Aspire Switch 10 is één van de dunste 2-in-1 toestellen op de markt – minder dan 8,9 mm dik in tabletmodus en 20,2 mm met toetsenborddock. Het lichte en ultradunne ontwerp, dat tot 1,17 kg weegt, is ideaal voor onderweg.

Het 10,1-inch HD touch display (1366