Nieuwe Aspire U5 Serie All-in-One – brengt online videocommunicatie tot leven


Acer introduceert de nieuwe Z3 Serie All-in-One, voor gezamenlijk plezier met de hele familie!

Vandaag onthulde Acer de Acer Aspire U5-620, een 23-inch All-in-One (AIO) PC met geavanceerde video- en audiocommunicatiemogelijkheden. Hiermee is deze AIO ideaal voor gebruikers die een apparaat zoeken dat de mogelijkheid biedt om hoogwaardige webvideochats te faciliteren en er tegelijkertijd modern en slank uitziet en bij hun stijl past.

Communicatie zonder grenzen

De Aspire U5-620 brengt diverse geavanceerde video- en audiocommunicatiemogelijkheden samen, waardoor online videochats met vrienden, familie en anderen nog levendiger worden. Dit is onder meer dankzij de dubbele microfoon aan de voorkant, voorzien van Acer Purified.Voice,en hi-fi speakers aan de voorzijde, die online chats kraakhelder overbrengen, zodat geen detail gemist wordt. De 1080p webcam helpt ook bij het verbeteren van de ervaring van online videochat; de beelden zijn helderder, hebben meer details en bieden een breder gezichtsveld, waardoor er meer in het videoscherm past. Dit maakt online videocommunicatie dynamischer en meer betrokken.

Stralende Touch

Door al deze tikjes, vegen en knijpjes kunnen schermen snel vies worden, maar dat gebeurt niet met het capacitieve 10-punts multi edge-to-edge touchscreen van de Aspire U5-620.

Dankzij een anti-vingerafdruk coating worden vieze en lelijke vingerafdrukken en vegen verminderd. De coating helpt ook om ervoor te zorgen dat het scherm makkelijker schoongemaakt kan worden.

Past zich aan op elke hoek

De Aspire U5-620 heeft een veelzijdig platliggend ontwerp dat gebruikers de mogelijkheid geeft de AIO met één vinger vlak te leggen of te kantelen. Dit kan dankzij het ergonomische scharnier en de slanke maar stevige standaard, die zorgt voor een soepele en moeiteloze aanpassing van de hoek. Het Full HD (1920